SOCIAAL
ADRES Singelpassage 4 Assen- Drenthe
Over Conscient Conscient is een modern en eigentijds kleurbureau gevestigd in het hart van Assen. Wij werken landelijk voor particuliere en zakelijke klanten. De visie van Conscient is in een ontspannen en gemoedelijke sfeer het maximale uit iemands persoonlijkheid of bedrijf te halen. Dit doen wij door geen ingewikkelde metamorfoses te adviseren maar de persoonlijke wensen, karaktereigenschappen en kenmerken te verwerken in onze adviezen. Naast het geven van adviezen hebben wij in ons pand een  salon voor wimpers en wenkbrauwen gevestigd. Op je mooist! is ons motto.
Hilda Corpier, eigenaresse  Kleur en kledingstylist all round, kledingadviseuse, visagiste, gediplomeerd schoonheidsspecialiste , wimper en wenkbrauw specialist en officieel depositaire van John van G make-up. Ze begeleidt en adviseert mannen, vrouwen en bedrijven en helpt hen bij het versterken van hun uiterlijk en imago zakelijk en privé. KEYWORDS VAN HILDA CORPIER zijn passie, enthousiasme, persoonlijke aandacht, begeleiding, inspiratie en prettig confronterend. Op een zelfverzekerde wijze zal ze u begeleiden in het creëren van uw eigen stijl. Bedrijven weet ze aan te sporen om hun medewerkers up to date te houden. Groepen en workshops zijn een groot succes gebleken. Ze begeleidt en adviseert mannen, vrouwen en bedrijven en helpt hen bij het versterken van hun uiterlijk en imago zakelijk en privé. WIE WERKEN ER NOG MEER BIJ CONSCIENT? Corine Jager van Corine visagie uit Assen Kleding en kleuradviseur all round Visagist voor fotografen, stylisten en bruidsvisagie ,Cnd shellac masterpainter. Werkt samen met Conscient bij workshops en adviezen .
Corine
Nieuwsbrief ontvangen Nieuwsbrief ontvangen
Singelpassage 4 9401 JC Assen 0592-860698 info@kledingenkleur.nl
Conscient Singelpassage 4   Assen T: 0592-860698 E: info@kledingenkleur.nl
Over Conscient Conscient is een modern en eigentijds bureau gevestigd in het hart van Assen. Wij werken landelijk voor particuliere en zakelijke klanten. De visie van Conscient is in een ontspannen en gemoedelijke sfeer het maximale uit iemands persoonlijkheid of bedrijf te halen. Dit doen wij door geen ingewikkelde metamorfoses te adviseren maar de persoonlijke wensen, karaktereigenschappen en kenmerken te verwerken in onze adviezen. Naast het geven van adviezen  hebben wij in ons pand een  salon voor wimpers en wenkbrauwen gevestigd. Op je mooist! is ons motto.
Hilda Corpier
Conscient Kleuradvies & Workshops